Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové plátky pana nadlesního
Excelentní zážitek
Buchty jako od babičky
Houskový knedlík
Bábovka "bleskovka"
Lískové koláčky
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Španělské „španělské ptáčky“…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…
Snídaňová tortilla