Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové pusinky (1922)
Guláš bez masa
Káva Tiramisu
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Fenyklová polévka
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Hrášková polévka s česnekovými…
Krémová polévka
Povidlové šátečky
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Dušené červené zelí
Lokše
Rohlíčky s povidly
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…