Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový kuba
Květákový nákyp s kuřecím masem
Kakaová bábovka
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Kávový zákusek - řezy
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Těstovinový salát s červenou řepou
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem