Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Medové řezy ze 4 placek
Česneková pomazánka - Ježek
Květáková polévka s mrkví II.
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Bramborovo-sýrové lívance
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake