Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Masarykovo cukroví
Dijonský koláč slaný - z listového…
Kyselé zelí do skla
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Pohanková dobrota (2 porce)
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Asijské smažené kuličky (šišky)
Angreštové / rybízové knedlíky
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek