Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mražená káva
Arabský chléb - Pide
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Pečená vepřová žebírka
Něžný linecký koláč
Báječné ovocné řezy - krémeš
Pečená dýně (velice chutná)
(nejen) Hořčicové řízky
Med nebo sirup z květů divizny
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Masarykovo cukroví
Klasický recept na polevu na perníčky
Perníčky