Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Škvarkové pagáčiky
Hrníčková rychlo - pizza - těsto
Punčové kokosové řezy
Salát z jemných párků
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Naložená kuřecí křídla
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Vanilkový krém z mikrovlnky
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky