Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Kotlety s houbovou omáčkou
Houbové flíčky-zapečené
Autíčka k snídani
Česneková plec
Kynuté knedlíky plněné masem
Salát z grilované zeleniny
Jahodové řezy - smetanové
Rozmarýnový cheesecake
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek