Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Kakaovo-kávový moučník
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Drobenkový koláč (řez, dort) s…
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Mřížkové koláčky
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros