Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupicové flameri
Kuřecí kapsa
Sekané znojemské biftečky
Zavináče
Krkovička na celeru
Kung Pao Mango
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Večeře z jednoho plechu
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Topinky se smaženicí
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Houbové ragú s nudlemi