Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pribináček domácí
Dukátové buchtičky
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Domácí Monte krém
Bramborový knedlík podle norem
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Chutná čína ze sojového masa
Středomořská čočková polévka
Šakšuka v paprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake