Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pampeliškový med II.
Tatarská pomazánka na topinky
Pečená kuřecí stehna
Sýrová polévka s vejci
Oříškovo-nugátová roláda
Kmínové přírodní filety
Houbovo-smetanové špecle
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Kuře v parmazánu se salátem
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…