Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné řezy z listového těsta
Kynutá bábovka s kakaem
Česnekové špagety
Lívanečky s jablíčkem - bez vajec
Lilková směs s nivou
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Flíčky se zelím
Brownies cupcake
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a…
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou