Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nebeské řezy
Černý kuba
Výborná chlebíčková pomazánka
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Česnekovo-sýrová omáčka
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Avokádový dezert
Letní salát s mozzarellou
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Rychlá bábovka
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci