Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nekynutý koláč s různým ovocem
Zapékaný pórek
Výborný chléb s pohankovou moukou
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Cuketové lasagne
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Domácí šátečky (nejen) s tvarohem
Salát Nicoise
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou