Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty s povidly
Omáčka z plísňového sýra
Jablkový koláč s pudinkem
Česnečka po česku
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Hovězí na houbách s kořenovou…
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Krémové houbové rizoto
Krkovice se zelím
Slaný chřestový koláč
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení