Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře na citronech
Krůtí vejmysl
Rebarborový koláč se sněhem
Kuřecí prsíčka v tatarce
Lehký kakaový koláč se švestkami
Vepřový tokáň
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Bramborovo-pórková polévka
Burger s fat cat omáčkou
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodové knedlíky raz dva
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Třešňový koláč s tvarohem