Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Svařák
Vajíčkový salát se salámem
Jablečný závin s tvarohem z…
Bramborovo-mrkvová kaše
Kančí gulášek od Veru
Pomazánka z "vepřovky"
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Masové závitky v zelí
Krůtí na smetaně
Barevné jarní závitky se třemi…
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger