Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočka na slanině
Jablečný štrůdl
Rychlá zelňačka III.
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Curry rizoto s kuřecím masem a…
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Kávový korpus
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Středomořská čočková polévka
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake