Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Číňan na houbách
Zapečené kuře s bramborem
Rohlíčky s nugátovou náplní
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Kokosovo-ananasový dort
Bostonské krémové mufiny
Hlíva s hořčicí
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Čevapi s ajvarem
Pravé maďarské lečo
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.