Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cibulová polévka se sýrem
Květáková polévka + obalovaný květák
Šátečky - bezkonkurenční
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Mandle v pánvi pražené
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…