Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní dresing 1 2 3 4 5
Krkovička pro vítanou návštěvu
Salámový aspik
Kakaové řezy s krémem
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Italské Tiramisu (Florencie)
Chřest s bešamelovou omáčkou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…