Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety na česnekovém másle
Šopský salát alá Verunka
Řízečky naruby
Nedělní jablečný koláč
Fazolové lusky se slaninou
Jerky - sušené maso
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Pikantní marináda na maso
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Skotská vejce podle The Real Meat…
Vajíčková pomazánka
Mac and cheese s chřestem a hráškem