Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka s masem
Linecké těsto pro začátečníky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Hermelín v listovém těstíčku
Chlebové smaženky
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Dušený listový špenát na slanině
Frýdecká kotleta v alobalu
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Dort Míša
Brokolicová polévka se sýrem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink