Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cibulový koláč se slaninou
Cuketový dort
Hermelínový salát
Salát z kysaného zelí III.
Jahodové pokušení
Řezy Rafaelo III.
Obložený rohlíkový koláč
Cizrna na italský způsob III.
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Frýdecká kotleta v alobalu
Noky se špenátem a ricottou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Dort Míša
Brokolicová polévka se sýrem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink