Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hermelínové karbanátky
Makovec bez vajec II.
Celerová pomazánka III.
Slaná bábovka s olivami
Cookies z ovesných vloček
Jablečný koláč s tvarohem
Cottage pomazánka s tuňákem
Kokosový piškot - korpus
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Caesar wrap
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Bublanina hrnečková
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Krtkovy muffiny
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka