Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí stehna se zeleninou
Roláda z esíček
Česnečka z uzených žeber
Slaná bábovka s olivami
Kuře s rýží na kari
Cizrnová pánev
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Řecký těstovinový salát
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a…
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Jihočeská „pucková“ polévka
Mrkvový koláč s ricottou
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink