Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červené řepy s fazolemi
Kuřecí směs po staročesku
Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…
Avokádová pomazánka II.
Chřestový krém - polévka
Vepřový králík pečený na bylinkách
Dýně s kořenovou zeleninou
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Dukátové buchtičky s krémem
Pečená kuřecí prsa s jemným hrachovým…
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink