Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oravská kulaša
Léčivý sirup z jitrocele
Arabská rýže
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…
Švestkové šátečky s povidly
Těstoviny po Italsku
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Sýrovo-šunková pomazánka
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodové knedlíky raz dva
Salát little gem se slaninou a…
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli