Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zabijačková polévka
Beránek piškotový
Rychlovka z těstovin
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Červená tofu pomazánka
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Jednoduché pivní staročeské řízky
Domácí šunka ála vepřováček
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou