Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Burgundská hovězí pečeně
Vločková pomazánka
Dědovy pikantní brambůrky
Moravská kapsička
Krém na zdobení dortů
Harlekýn
Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…
Mletá směs s fazolemi
Tortilly s fazolovou směsí
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Rychlá bábovka
Vanilkový cheesecake