Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z krabích tyčinek s majonézou
Jogurtové řezy II.
Špízy se sýrem a uzeninou
Vaječná omeleta se zeleninou
Cizrna po boloňsku
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Česnekové bramborové knedlíky s…
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Vánoční rybí polévka
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi