Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušená rýže
Americká mrkvová buchta
Bramborová pomazánka
Zeleninová rýže
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Fazole s rajčaty
Domácí snickers
Kynuté skořicové uzlíky
Suši s rybou a zeleninou
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky