Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová polévka
Valašská kyselica
Fazolový salát V.
Jiný houbový gulášek
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Caesar salát
Česnekovo-sýrová omáčka
Vegetariánská Quesadilla
Ořechové kostky - miniřezy
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z červené čočky
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Česnečka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone