Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Alláhova směs
Ořechové řezy s medovou krustou
Jižanské fazole s klobásou
Tvarohová pomazánka extra
Závin z listového těsta s česnekem
Krabí tyčinky na kari s rýží
Pomazánka se sýrem cottage
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Domácí houskový knedlík
Pečená zelenina s kuskusem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Mexický hrnec s rýží