Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malínský špaček od sestry Ireny
Výborné lívance z acidofilního mléka
Bramborák z chleba
Staročeská svíčková bez masa
Kapr pro paní Jarčuškovou
Nokerle s vajíčkem
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Mléčná žampionová omáčka
Mac and cheese
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kotlety plněné kysaným zelím
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…