Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tortilla de patatas
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Jednoduchý kávovník ala medovník
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Jednoduché špenátové palačinky
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Kokosové řezy s citronem
Kuřecí kari maso s cuketou
Mac and cheese
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Turecká vejce
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…