Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené banány
Zapečená bramborová kaše
Kachna bez práce
Výborné špízy
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Bramborový knedlík podle norem
Přírodní krkovička se zelím
Játra (nejen) se žampiony
Křenová omáčka s vejcem
Vepřové výpečky s bramboráčky a…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci