Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prezidentský beránek
Jablečné řezy piškotové
Čevabčiči na chorvatský způsob
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Bramborovo-kapustové placičky
Aspikové mističky
Sýrová omáčka s těstovinami…
Mrkvový krém
Domácí ovocná limonáda
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink