Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zamilovaná očka
Placičky z bramborové kaše
Bramborák rodeo II.
Muffiny z žitné mouky
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Italská polévka Minestrone Institutu…
Dršťková polévka podle mojí babičky
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki
Koláč s ricottou a bílou čokoládou