Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychle naložené okurky
Indické rybí kari
Kuřecí oběd
Piškotovo-vanilková bublanina s…
Bramborovo-kapustové placičky
Bramborovo-mrkvová kaše
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Houbové roštěnky
Arašídové máslo
Pečené kuře s bylinkami, česnekem a…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením