Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvová polévka s bramborem
Závin z listového těsta se špenátem
Tvarohový tunel plněný ovocem
Srdíčka na smetaně
Třešňovo-čokoládové muffiny
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Italská pomazánka
Kynutý koláč s tvarohem
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Dýňové muffiny
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem