Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízová pěna
Zapekané brambory s pórkem
Fofrperník
Mrkvová pomazánka extra
Hrách a kroupy
Rebarborové čatní
Halušky se špenátem
Velikonoční muffiny
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Quiche s červenou řepou a sýrem
Císařský trhanec
Kachní prsa s nudlovým salátem