Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pierogi ‒ pirožky
Krkonošská pohádka
Vepřové závitky v římském hrnci
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Pařížské rohlíčky IV.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Řízky v klobásovém zelí
Langoše jednohubky
Volské oko v chlebu
Bramborový salát se zelenými fazolkami
Vajíčková pomazánka
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Skotská vejce podle The Real Meat…
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Jemná kedlubnová polévka
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí