Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hlávkový salát s avokádem
Kuře a la kachna II.
Alenčin medovník
Květákový nákyp
Palačinky od Petra
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Koláč z jogurtů s drobenkou
Rychlá tortilla
Italské těsto a výborná pizza
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Sedlácký salát
Vajíčková pomazánka
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Skotská vejce podle The Real Meat…
Mac and cheese s chřestem a hráškem