Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka na chlebíčky
Nepečené trubičky II.
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Babiččina pudinková buchta
Italské kari rizoto s králičím masem
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Hrášková polévka - smetanová
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Těstoviny s rukolovým pestem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort