Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nedělní jablečný koláč
Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Těstoviny brokolice ham a mňam
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Kynuté koláče od maminky
Zapečené kuře s bramborem
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Koktejl Mai-Tai
Plněné knedlíky uzeným masem
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort