Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zadělávané fazolky
Míchaná vejce s avokádem
Ořechové muffiny
Čínské rizoto
Placičky z ovesných vloček II.
Variace na Kung-Pao
100% rajská šťáva - sterilovaná
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Kuře (nejen) na zelí
Plněné batáty
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink