Lososa jemně orestujeme na másle a bylinkách podle chuti.
2
Fazole zatím uvaříme. Avokádo polijeme citronovou šťávou a dáme do trouby. Mírně zapékáme při teplotě 200°C asi 20 minut. Hotové avokádo naplníme fazolemi a nastrouháme na něj eidam. Zápékáme asi 5 minut.
3
Poté polijeme avokádo i lososa bílým jogurtem. A můžeme podávat.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Adka
|1. 3. 2014 12:48
Uvařila jsem nemá to chybu!! :-* URČITĚ VYZKOUŠET!! <3
Dan
|13. 12. 2013 18:53
mě to moc nechutnalo ale asi je to tím, že jsem to špatně uvařil
jinak docela dobrý recept :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
moc dobré
|2. 12. 2013 13:04
je to fakt výborný těším se až si to zas uvařím mňam :-)) :-)) :-))
ahoj
|10. 8. 2013 11:34
Já jsem si to uvařila a bylo to moc dobré <:-)
Eliška
|15. 1. 2013 13:32
Naopak, avokádo je velice výborná věcička, navíc jeho tuky jsou nenasycené, takže dobré a určitě vám 2 avokáda neublíží, pokud tento recept uděláte např. jen jednou, já osobně avokádo mám moc ráda, a píši vám to proto, že v pořadu jste to co jíte právě avokádo doporučili. Kdybych mohla, přidávala bych si ho do každého jídla :-D Pěkný den
hubnouci? avokado zrovna na hubnuti neni. ale jinak hezky recept.
Mila 24
|31. 12. 2012 18:31
Zkoušela jsem to a celkem mi to chutnalo není to moc těžké a lososa miluju :) Určitě si to ještě jednou uvařím. :-* Ale nevím, co tam dělá ten rajčatový džus :(