Hruškový džem se zázvorem
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Džem je velice dobrý, jen nevím, jak ho využít. Jak píše Lenčí, skvělý na mlsání, než džem na chleba.
recept je výborný. Ale řekla bych, že je to spíše sladká omáčka, skvělá na mlsání, než džem na chleba.
vyzkoušel jste, prosím, někdo tento džem? Můžete doporučit??
Díky, ve sklepě mi přezrávají hrušky z loňské úrody a tak mám nový netradiční recept od vás
Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky
Maková buchta - skvělá a rychlá
Broskvový dort
Křehký rebarborový koláč
Výborná kefírovka
Španělské „španělské ptáčky“…
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Dip z červené řepy
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros